У мережі показали вже дорослу Женьку зі "Сватів".

Останній раз маленьку Женю, яку зіграла Софія Стеценко, глядачі могли побачити в 4 сезоні серіалу "Свати", який вийшов в далекому 2010 році. Завдяки цій картині українська актриса стала відомою вже в 6 років. Уроки дівчинка робила прямо на знімальному майданчику.


Стеценко з малих років займалася в театральній студії і часто брала участь в постановках дитячих вистав. На одному з таких вистав її і помітили члени знімальної групи серіалу "Свати".

Хоча роль внучки Жені Ковальової в "Сватах" була у Софії першою, впоралася вона з нею відмінно, що неодноразово відзначали фанати картини. Пізніше у юної талановитої артистки була головна роль і цікаві образи в декількох фільмах. Треба зауважити, що актриса зараз вже помітно підросла і стала неймовірною красунею.


Користувачі оцінили нове фото Софії Стеценко в соцмережах, зазначивши в своїх коментарях, що вона росте дуже гарною дівчиною.


До слова, в серіалі "Свати" роль Жені Ковальової виконували в різні роки три актриси. Так, у першій і другій частині знялася Уляна Іващенко, а Стеценко її змінила в двох наступних сезонах. Нарешті, підрослу Женю Ковальову зіграла українська актриса Анна Кошмал.

Раніше "Hyser" писав про те, що Валюха зі "Сватів" показала фото з найкращою подругою.

Також наш портал повідомляв, що у мережі показали, як зараз виглядає Федір Добронравов зі "Сватів".

Нагадуємо, що зірка серіалу "Свати" стривожила фанатів жовтим запалим обличчям.