Відомий 57-річний російський актор театру і кіно Олександр Домогаров поділився своєю скорботою з шанувальниками, опублікувавши рідкісний знімок загиблої коханої Лариси Чернікової.

Фотографію артист розмістив на особистій сторінка у соцмережі Instagram.

У кадрі позує дуже мила світла дівчина зі сліпучою посмішкою. В руках вона тримає милого цуценя, а ззаду сіла велика собака.

Чарівна блондинка на фото - це Лариса Чернікова, з якою в актора був роман. Однак, парі не судилося бути разом... У дівчини була важка форма раку.

"Ось наша Лара. На руках її - моя Ніка. Вона тоді привезла мені цю істоту! Ларка! Велика і недоступна! Вона подарувала мені, моїй родині та моєму синові — те, на що тоді я був не здатний! Смерть вибирає кращих! 28 років — це жах!"- написав Олександр Домогаров.

Цим зворушливим постом артист хотів вшанувати пам'ять своєї коханої.

Відомо, що пара познайомилася в літаку. Як зізнавався Олександр Домогаров, між ними відразу спалахнула іскра, і вони стали тепло спілкуватися. Попри істотну різницю у віці, в Олександра і Лариси було багато спільних інтересів.

Однак, незабаром після знайомства дівчина розповіла акторові про свій страшний діагноз - лімфома. Лариса кілька років боролася з недугою, а Олександр всіляко підтримував кохану і допомагав їй матеріально. Але хвороба виявилася сильнішою.

Лариси Чернікової не стало у 2015 році. Олександр Домогаров дуже переживав смерть подруги та буквально закрився від зовнішнього світу.

Шанувальники підтримали Олександра Домогарова. Багато хто відзначав, поки живе пам'ять про Ларису, жива і вона.

Раніше "Нyser" писав про те, що стан акторки Світлани Крючкової різко погіршився.

Також наш портал повідомляв, на 86-му році життя покинула цей світ вдова народного артиста СРСР Євгена Леонова Ванда.

Нагадуємо, шанувальники Дмитра Дюжева останнім часом помічають, що артист виглядає помітно втомленим і змарнілим.