Примадонна російської естради Алла Пугачова продемонструвала фанатам свій новий молодіжний образ.

72-річна артистка продовжує молодитися не тільки за допомогою пластичних операцій і косметологічних процедур, але і стильних нарядів. Так, дизайнер і власниця брендової проектної студії Міла Ставицька опублікувала на своїй сторінці в Instagram рідкісний спільний кадр з Аллою Пугачовою, на якому та виглядає вельми незвично.


Під слово "незвично" мається на увазі те, що для зустрічі з давньою приятелькою Пугачова вибрала стильний аутфіт, який складається з мереживної напівпрозорої блузки з оголеними плечима і антрацитових джинсів-скинни, які, варто відзначити, прекрасно підкреслюють стрункі ноги зірки.

Свій образ Алла Борисівна доповнила нюдовими човниками з гострим носом. Подібні базові туфлі є в гардеробі кожної сучасної модниці. В цілому виглядає Пугачова в цьому вбранні прекрасно і з фігурою, як видно, у неї все в порядку.

Крім того, варто додати, що на знімку подруги тепло обіймаються на тлі літньої тераси біля столика. До слова, з Примадонною Міла Ставицька дружить вже багато років і навіть є хрещеною дітям співачки — близнюкам Лізі і Гаррі.


Фанати артистки не могли пропустити той факт, що в штанях співачку можна побачити дуже рідко. Найчастіше вона віддає перевагу об'ємним сукням, під якими можна приховати зайві кілограми. Однак більше їй, судячи з усього, соромиться нічого, тому вона може собі дозволити вийти в світ і в звичайних джинсах.

Раніше "Hyser" писав про те, що гуморист Максим Галкін показав Аллу Пугачову без макіяжу.

Також наш портал повідомляв, що Крістіна Орбакайте показала, як виглядає в прозорій спідниці.

Нагадуємо, що внучка Пугачової в шортиках показала Екстремальний шпагат на самокаті.