Неподалік від однієї зі станцій київського метрополітену сталася серйозна пожежа

У ніч на п'ятницю, 21 травня в Дарницькому районі столиці стався страшний пожежа у ресторані, розташованому неподалік від станції метро "Позняки". Відеозапис того, як розбушувалося полум'я опублікували у Facebook-спільноті "Київ Оперативний".

У повідомленні до відеоролика сказано, що пожежа сталася на вулиці Серебреннокрильській. Загоряння сталося в ресторані " Кара-Кум. Журналісти, присутні на місці події розповіли про те, що на місце інциденту прибули бійці Державної служби з надзвичайних ситуацій, хоч в офіційних прес-службах відомства інформації про дану пожежу поки не з'являлося.

Нагадаємо, не так давно в ДержНС зробили заяву, в якій розповіли українським батькам, яким чином можна захистити дитину від небезпек. Так, батькам нагадали, що за безпекою дітей слідкувати необхідно, оскільки від цього залежить як їхнє життя, так і здоров'я. Для безпеки дітей в першу чергу їм необхідно підносити свій позитивний досвід, які сприймається набагато простіше.

Крім того, дітям регулярно потрібно пояснювати, в яких предметах укладена небезпека, а саме у вибухонебезпечних і ріжучих предметах, оскільки для дитини просто неочевидно, як з ними себе потрібно вести. Важливим моментом також є пояснення дитині, що не можна гратися з сірниками, оскільки це може привести до пожежі, а взагалі, по-хорошому, маленьких дітей не рекомендується залишати вдома одних.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що в одному з житлових будиночків Києва стався потужний вибух.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Хмельницькій області сталася серйозна ДТП з людськими жертвами.

Також "Hyser" писав, що в одному зі столичних супермаркетів стався вибух, поліція вже затримала зловмисників.