У мережі показали неймовірно красивий відновлений "Вухатий Запорожець" ЗАЗ-966

"Запорожець"- улюблений величезною кількістю як українських автолюбителів, так і автолюбителів усіх країн колишнього СРСР, до якого ставляться з трепетом і повагою. У зв'язку з цим, незважаючи на вік деяких машин, досі можна знайти безліч "запорожців" як в ідеальному первозданному стані, так і повністю відновлених. Одну з таких машин показали в Instagram-профілі "zazmyzaz".

Даний аккаунт цілком присвячений "запорожцям", їх відновленню і глибокому тюнінгу. Остання ж публікація присвячена саме відновленню машини або, як це ще називають в колах цінителів класики, детейлінгу.

На фотографіях зображений класичний "Вухатий Запорожець" ЗАЗ-966. Автомобіль пофарбований в яскраво-жовтий колір і повністю відполірований. Цей автомобіль, можна сказати, блищить всім. Крім привабливого ЛКП, в ідеальному стані знаходяться всі хромовані елементи, скла, фари також наповнені. Можна навіть сказати, що" Запорожець " на цих фотографіях виглядає краще, ніж коли зійшов з конвеєра, на що звернули увагу коментатори.

Інші ж відзначили, що автомобіль, звичайно, виглядає чудово, проте динамічні властивості "вухатого" все одно залишають бажати кращого, тобто на таку машину приємніше дивитися, ніж їздити на ній.

"Блін, та він в такому офігенному стані навіть на заводі не був. Щасливий "Вухатий"; "Лимончик"; " якби не знати як він їздить))). А вигляд у нього класний. Ну чому не розвиватися далі? Якщо б знати де і коли ми згорнули не туди", — пишуть автолюбителі під постом.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у мережі показали зелену "Волгу", яку знайшли в городі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ЗАЗ показав процес складання своїх машин, а також поділився планами на майбутнє.

Також "Hyser" писав, що в Україні на продаж виставили "Запорожець" для дівчат, пофарбований в рожевий колір.