Співачка Наташа Корольова продовжує радувати передплатників свого мікроблогу провокаційними фото. Артистка щосили доводить аудиторії, що ще молода і приваблива, незважаючи на цифри в паспорті.

Так, на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Наташа Корольова опублікувала відеоролик, записаний під час прогулянки на білосніжній яхті. Знаменитість позувала в напівпрозорому сарафані анімалістичного забарвлення, який дозволив гостям сторінки оцінити її привабливі форми.

У підписі до кадрів Наташа Корольова зізналася, що відчуває внутрішній приплив сил і енергії, а тому неймовірно щаслива: «у моєму серці живе любов!!! А у вашому? Гарних вихідних !!».

Артистка натякнула на те, що в її особистому житті все налагодилося, в тому числі, у відносинах з чоловіком - Сергієм Глушко.

У коментарях до публікації думки фоловерів розділилися:

Як відомо, минулого року в шоу-бізнесовому співтоваристві розгорівся скандал через провокаційне відео, на якому були відображені Тарзан і його коханка Анастасія Шульженко. Однак, через деякий час шоумен заявив, що дійсно винен перед своєю законною дружиною Наташею Корольовою, але не має наміру виправдовуватися за свій вчинок перед цікавою аудиторією.

Що стосується Наташі Корольової, то вона не стала подавати на розлучення, хоч і заявила, що її чоловік зробив величезну помилку. Потім зоряна пара взяла участь у виживаліті-шоу "Плем'я" і продемонстрували злостивцям, як заново будують сімейну ідилію.

Раніше "Hyser" писав про те, що Анфіса Чехова похвалилася яскравим фото з головним чоловіком у своєму житті.

Також наш портал розповів про те, що у мережі обговорюють нове фото в компанії привабливої довгоногої красуні.

Нагадуємо, що Наташа Корольова показала фанатам, як проводить час з подругами і викликала бурхливу реакцію соцмереж.