У Києві розповіли, як проходитимуть випускний цього року.

Цього року пандемія коронавірусу внесла свої зміни в проведення багатьох заходів. І випускні в школах не стали в цьому списку винятком. У Києві вже визначилися, що проведення випускних вечорів буде просто неба, щоб уникнути скупчення людей.

Святкування Останнього дзвоника проводитимуть з дотриманням карантинних правил. Серед них-дистанція і маски.

У приміщеннях свята проводити не дозволили, щоб не було скупчення людей. Обмежать доступ на заходи навіть для батьків. На сьогодні це є обов'язковим заходом, щоб не наражати на небезпеку сотні людей. Адже ризик зараження коронавірусом донині залишається дуже великим.

Тим більше, що регулярно стає відомо про нові штами цієї хвороби, які більш агресивні і викликають яскраво виражені симптоми у людини.

Тому не варто забувати про носіння маски в громадських місцях, а також про дотримання соціальної дистанції. Також після приходу додому потрібно ретельно мити руки з милом і постійно використовувати антисептик.

Це допоможе захистити свій організм від небезпечної інфекції.

Раніше в КМДА повідомляли, що в Києві навчання в школах завершиться 28 травня. Влітку навчальний процес продовжувати не будуть.

Крім того, в Україні адаптивний карантин був продовжений і тому як будуть йти справи з новим навчальним процесом поки незрозуміло. Але є надія на те, що до цього моменту ситуація в країні стабілізується. Поки рано про це говорити, бо вакцинація йде дуже повільними темпами. Але політики роблять все можливе, щоб виправити такий стан справ.

Раніше Hyser писав про те, що під Уманню в школі сталася страшна НП, всі стоять на вухах, сильно постраждала дитина.

Також писали, що в Україні розповіли, як діти проходитимуть навчання влітку.

Нагадаємо, що у Росії підліток влаштував стрілянину в школі.