Співачка Тіна Кароль показала спокусливий рекламний знімок.

Тіна Кароль вразила своїх фанатів новими рекламними знімками. Нагадаємо, що Тіна часто погоджується на різного роду колаборації. Цього разу вона разом з відомим дизайнером випустила головні хусточки. І звичайно, в рекламен знялася сама співачка. Для такої фотосесії вона вибрала біле боді, яке відмінно підкреслило її фігуру.

Особливо фанати звернули свою увагу на спокусливий виріз. Повз нього просто ніхто не зміг пройти повз. Втім, Тіна завжди просто відмінно виглядає. Вона підбирає для появи перед фанатами найсміливіші образи. Але вони ніколи не виглядають вульгарно. Навіть навпаки, такі наряди відмінно підкреслюють її зовнішній вигляд, роблячи акценти на самих пікантних місцях.

"Колаборація Tina Karol x D. Olya: шовкова Хусточка в двох кольорах, обмежена drop!",- підписали знімок в соціальній мережі.

У коментарях шанувальники висловили своє захоплення зовнішнім виглядом Тіни.

"Красивий хустинку і красива Тіна, Хусточка хусточкою...а Тіна світла як сонечко....,
Ай та хустинку, ох і краса то в ньому яка, Незрівнянна! 😘🌹✋, Ваааау, це нереально 😲 дуже красиво🤩 💥, ваааааау це дуже красиво💗, думаю, що тут реклама боді...хусточки мало видно...😁, Це типу хусточку вище😂", - написали користувачі Мережі в коментарях під фотографіями.

Раніше портал Hyser писав про те, що Тіна Кароль показала провокаційні кадри в дуже відвертому вбранні.

Також писали, що Тіна Кароль знову збентежила шанувальників своїм зовнішнім виглядом, практично повністю роздяглася, а білизни немає.

Нагадаємо, що Тіна Кароль вперше прокоментувала свої стосунки з Даном Баланом.