Росія почала серійне виробництво роботів зі штучним інтелектом.

Росія вирішила посилити свою армію. У країні почалося масове виробництво роботів зі штучним інтелектом. Їх планують взяти на озброєння в армію. Як заявили російські експерти, що такі роботи, нібито, здатні самі воювати. Про це РосЗМІ розповів Міністр оборони РФ Сергій Шойгу.

"З'явилися не просто експериментальні зразки. Почалося серійне виробництво бойових роботів. Роботи, яких можна показувати у фантастичних фільмах. Коли він в змозі самостійно воювати", - сказав Шойгу.

Він також додав, що на сьогодні в Росії займаються розробкою зброї "завтрашнього дня".

Зазначимо, що конфлікт між Україною і Росією продовжує загострюватися. Раніше РФ стягнула до кордонів України величезну кількість озброєння, що налякало політиків не тільки нашої країни, але і весь світ. Тому лідери європейських країн, а також лідер Америки Джо Байден не раз виступали із заявою, щоб Путін припинив загострювати ситуацію.

Крім того на Донбасі значно збільшилася кількість поранених і вбитих військових. Бойовики практично кожен день влаштовують провокації і обстрілюють позиції українських військових. Володимир Зеленський на тлі цього провів телефонні переговори з Путіним.

Не так давно він відвів деяку кількість військових і військової техніки від кордонів України. Але все одно небезпека нападу зберігається донині. Незабаром має відбутися зустріч Володимира Путіна і Джо Байдена. Практично весь світ чекає її.

Поки точна дата і місце проведення не названі. Ця зустріч дуже важлива для України. Так як зможе прояснити ситуацію на Сході країни.

Раніше Hyser писав про те, що Арестович розповів, як найближчим часом буде розвиватися ситуація на Донбасі і до чого це все призведе.

Також писали, що Путін зробив гучну заяву щодо всього світу.

Нагадаємо, що Зеленський прокоментував ситуацію на кордоні з Росією.