Переможницею 11 сезону шоу "Холостяк" стала екс-дружина Андрія Богдана Анна. Саме її вибрав Холостяк Михайло Заливако. Молодий чоловік звернув увагу на Анну ще в перший вечір, адже для знайомства з головним героєм дівчина обрала сукню з ефектним декольте. Запам'яталася Анна і телеглядачам, оскільки вона є колишньою дружиною екс-глави ОП Андрія Богдана.

Дівчина зізналася, що після розлучення з політиком довгий час була самотня. Тоді сестра вмовила Анну взяти участь у шоу "Холостяк" і заповнити анкету на сайті телеканалу СТБ. Схоже, це було доленосне рішення, адже саме Анна зрештою стала обраницею Михайла заливка.

Однак дівчину звинуватили у брехні. Користувачі мережі з'ясували, що в біографії Андрія Богдана в Вікіпедії значитися лише одна екс-дружина – Ольга, з якою політик розлучився в 2019-му році. А ім'я Анни не фігурує в біографії екс-глави ОП.

Після цього багато хто припустив, що Анна була не дружиною, а коханкою Богдана, яка і зруйнувала його законний шлюб. Втім, могло бути й інші пояснення, - можливо, закохані просто не реєстрували свій союз – а жили в неофіційному шлюбі.

На це Анна відповіла, що у Вікіпедії просто помилка. Адже саме з нею Андрій розлучився в 2019-му році, а хто така Ольга, дівчина не знає.

Фанати "Холостяка" з інтересом стежать за розвитком відносин Анни і Михайла. Деякі вважають, що ця пара розлучиться незабаром після проекту, інші ж щиро бажають закоханим довгих років спільного життя. А поки Анна демонструє у своєму мікроблозі ідилію стосунків з коханим, якого вона зустріла на популярному телешоу.

«У любові немає тих, хто виграв і програв. Ми знайшли один одного. І це головне. Ти мій. А я твоя", - підписала Анна один зі знімків з Михайлом.

Як повідомлялося раніше, Микита Добринін і Даша Квіткова, які також познайомилися на «Холостяку», відзначили річницю з дня весілля.

Hyser також писав, що екс-"Холостяк" Іраклі Макацарія показав свою 19-річну наречену.