Днями скандальна російська балерина Анастасія Волочкова розповіла шанувальникам про те, що в її житті сталася чергова сумна подія.

Артистка повідала про те, що розлучилася зі своїм коханим Олегом, якого лише недавно показала цікавій публіці. Спочатку танцівниця з натхненням віщала про те, як щаслива у відносинах з ним і зізнавалася, що залицяльнику насилу вдається миритися з її непростим характером. Але віднедавна танцівниця повідомила, що знову самотня.

Після відпочинку на сонячних Мальдівських островах, Анастасія Волочкова повернулася до своїх виснажливих репетицій і виступів на підмосковних концертних майданчиках.

А в одній з нових публікацій в мікроблозі Анастасія Волочкова показала, як проводить час з молодим дизайнером - Джемалом Махмудовим. У підписі до фото знаменитість зазначила: "Як же я люблю гостей з квітами!🌺 😂 🙏 Джемал дуже талановита і світла людина".

У коментарях до посту фоловери одіозної прими оцінили її фотостарання колючими зауваженнями і припустили, що Джемал-це новий Олег:

До слова, на в своєму акаунті дизайнер, який вирішив навести порядок в гардеробі Анастасії Волочкової написав: "Настя красуня, розумна, добра і що важливо для жінки, аромат від неї карколомний)❤".

Раніше "Hyser" писав про те, що Анастасія Волочкова обурила шанувальників черговим напівоголеним фото.

Також наш портал розповів про те, що Микола Басков був помічений в компанії привабливою брюнетки.

Нагадуємо, що Наташа Корольова похвалилася ефектним фото з вечірки, на якій розважалася з подругою.