Леся Нікітюк часто епатує публіку своїми фотографіями, але цього разу зірка, схоже, перегнула палицю. Вона дозволила сторонньому чоловікові фотографувати свою п'яту точку.

У мікроблозі Нікітюк з'явилися вельми провокаційні знімки. На фото Леся зображена з блогером Євгеном Таллером. Молода людина фотографує теледиву в провокаційній позі.

Леся позувала перед дзеркалом, продемонструвавши фоловерам свою фігуру і обличчя у всій красі. А ззаду теледиви "прилаштувався" Таллер, який фотографує її випнуту п'яту точку.

«Що бачу я VS що бачить він», - підписала знімки Леся.

На першому знімку зірка показала, що вийшло, коли вона фотографувала себе перед дзеркалом. А на другому фото - що вийшло у Євгена, який фотографував її ззаду. Позувала Леся в джинсах і білому кроп-топі.

"Це захоплюючий був атракціон", - прокоментував фото Нікітюк Таллер.

Фоловерам знімки Лесі теж припали до душі. Під постом теледиви маса хвалебних відгуків, в тому числі і на адресу її фігури. Понад 80 тисяч людей лайкнули цей пост телеведучої.

Однак деяких здивувало обличчя Нікітюк. Багато фанатів просто не впізнали в дівчині на фото свою улюбленицю. Леся зробила помітний макіяж, візуально збільшивши губи і окресливши брови. Складається враження, що зірка «попрацювала» над своєю зовнішністю за допомогою перманентного макіяжу і уколів для збільшення губ.

Як повідомлялося раніше, Леся Нікітюк збільшила свою п'яту точку. Тепер теледіва схожа на Кім Кардашьян.

Hyser також писав про те, що Леся Нікітюк подовжила собі ноги. Ось вже, дійсно, тепер у зірки "ноги від вух" ростуть.