Справжні фанати Алли Пугачової погодяться, що з віком виконавиця стала виглядати навіть привабливіше, ніж в молодості. Звичайно, багато в чому заслуга в цьому не тільки самої Алли Борисівни, а й досягнень пластичної хірургії. Примадонна не раз робила підтяжку обличчя, щоб виглядати молодше. Втім, такі операції не завжди закінчуються успіхом. Багато красунь, зважившись на операцію, навпаки, втратили свою природну красу і шарм. Однак це не стосується Алли Борисівни.

Втім, іноді в мережу все ж потрапляють не надто вдалі фотографії Примадонни, хоча її чоловік Максим Галкін публікує у своєму мікроблозі виключно ті кадри, де співачка виглядає чудово.

Так, в одній з численних фан-спільнот Примадонни була опублікована її фотографія з музичним критиком Артуром Гаспаряном. Пара сиділа на дивані, обнявшись.

Очевидно, Алла Борисівна щось говорила своєму другові, коли було зроблено фото. Примадонна не встигла прийняти гламурну позу або навіть просто прикрити рот. Тому на знімку її обличчя трохи перекосило, а рот відкритий. Скажемо чесно, не найвдаліша фотографія.

Однак відданим фанатам все одно, що Алла Борисівна не дуже вдало вийшла на знімку, вони обсипають компліментами свою улюбленицю завжди і скрізь.

До речі, підпис до знімка, який використовував адмін пабліка, також викликав дискусію серед передплатників.

"Успішність людини потрібно визначати за кількістю його друзів-чим більше він досягає успіху, тим у нього більше приятелів», - свідчить підпис під фото.

Як повідомлялося раніше, Алла Пугачова позувала без макіяжу. Ось, як Примадонна виглядає насправді.

Hyser також писав про те, що Алла Пугачова похвалилася стрункими ніжками в облягаючих джинсах. Примадонна дасть фору молодим.