Слава Камінська намагається йти в ногу з часом. Співачка, яка виховує двох дітей від екс-чоловіка Едгара Камінського, зізналася, що їй важко встежити за всіма модними трендами. Так, зірка ще досі не розібралася з такою модною молодіжною соцмережею як ТікТок. Про це Камінська відкрито заявила в особистому мікроблозі.

«Придивлялася будиночок за Києвом, а потрапила в ТікТок House. Для людини, яка застала пік Однокласників це було складно. хвилююче, страшно, але не боляче. Хлопці, ви Класні. @ulove.home Хто сидить у Тик-Тоці? Що знімаєте?",- написала Слава.

Цей пост виконавиця супроводила своїм знімком в оточенні молодих, можна навіть сказати юних, людей.

Фоловери артистки звернули увагу на цікаву деталь. На знімку позаду Слави знаходиться молодий чоловів, який, як здається на перший погляд, ніжно обіймає виконавицю, поклавши свої руки на бюст Слави. І тільки придивившись, можна зрозуміти, що це не так. Руки на бюсті артистки не його. Це просто принт на футболці співачки.

До речі, цей юнак на фото - блогер з ніком KIREAL, на якого в Instagram підписано понад 40 тисяч осіб. А ось на Камінську підписано більше мільйона фоловерів, так що молодим людям є чому пучитися у зірки «НеАнгелів».

Відзначимо, що за останні кілька років в житті Слави відбулися значні зміни. Зірка розлучилася з батьком своїх дітей, пластичним хірургом Едгаром Камінським. Також розпалася і група "НеАнгели", яка принесла славу артистці. Тепер Камінська будує сольну кар'єру.

Як повідомлялося раніше, Слава Камінська відверто розповіла про свої згубні пристрасті. Ось так здивувала!

Hyser також писав про те, що Слава Камінська продемонструвала головну зброю будь-якої жінки.