Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова обурила підписників свого мікроблогу черговою провокаційною публікацією в соціальній мережі Instagram. Зірка показала, з чого починається її ранок і чим снідає в своєму розкішному заміському особняку.

Прима опублікувала фото, на якому відобразила частування на столі, серед яких уважні фоловери розглянули ватрушку. При цьому сама знаменитість часто говорить про те, що дотримується дуже суворої дієти і практично нічого не їсть.

Не виключено, що її любов до кулінарних шедеврів дала про себе знати на тлі розставання з коханим Олегом. Як відомо, артистка близько року приховувала свого залицяльника від очей цікавої публіки і лише недавно показала, як виглядає той, з ким вона зустрічала світанки і проводжала заходи на Мальдівських островах.

У своєму інтерв'ю королева шпагатів зізналася, що через її непростий характер, Олегу доводилося непросто. Анастасія Волочкова зазначила, що дуже емоційна по своїй натурі, а тому нерідко в пориві почуттів могла наговорити своєму шанувальнику масу неприємних речей. Що послужило причиною розставання-невідомо, але знаменитість розповіла про те, що її коханий не міг собі дозволити багато в матеріальному плані.

Зараз Анастасія Волочкова намагається прийти до тями після трагедії в особистому житті. Але, варто відзначити, що вона не покладала особливих надій на те, що її відносини з Олегом закінчаться, наприклад, походом до РАГСу. За словами танцівниці, вони просто коротали час разом і насолоджувалися щасливими моментами.

Раніше "Hyser" писав про те, щопро Ані Лорак була помічена на пляжі в компанії привабливого незнайомця.

Також наш портал розповів про те, що Максим Галкін показав унікальне фото Алли Пугачової і викликав бурхливу реакцію соцмереж.

Нагадуємо, що Анфіса Чехова позувала на тлі тропічного пейзажу і розповіла про те, як відчуває себе в джунглях.