Співачка Анна Сєдокова опублікувала на сторінці свого мікроблогу пост, повний обурення і розповіла про те, як стала жертвою хамського ставлення до себе в аеропорту.

Історія почалася з того, що вокалістка прилетіла з Києва, де пробула менше тижня, в московський аеропорт Шереметьєво. Але замість привітного прийому її очікував неприємний сюрприз у вигляді образливих висловлювань на свою адресу від співробітників митного контролю.

Артистка також зазначила, що на аеровокзалі зустрілася зі своїм чоловіком Янісом Тіммою, який теж став свідком події.

"Я працювала в Києві, він займався справами в Ризі. Два іноземця випадково зустрілися в житті " - зазначила зірка.

Потім артистка опублікувала зворушливе любовне зізнання до свого чоловіка і заявила, що готова перенести будь-які випробування, якщо він буде поруч з нею.

Варто відзначити, що Анна Сєдокова відноситься до категорії артисток, які часто і багато спілкуються з шанувальниками на особисті теми. При цьому знаменитість щиро обурюється, коли її критикують хейтери і говорять про те, що вона веде неправильний обра життя/не так одягається/вибрала не того супутника...

Ображається співачка і на своїх колег по шоу-бізнесовому цеху, коли ті вирішують обговорити її особисте життя. Наприклад, під час візиту на шоу Максима Галкіна, вона демонстративно покинула студію, коли мова зайшла про її численні шлюби.

Раніше "Hyser" розповів про те, що Анна Седокова одягла тісний купальник і похвалилася ідеальними формами.

Також наш портал написав про те, що Анастасія Волочкова показала, як за допомогою шпагату можна підтримувати дерево.

Нагадуємо, що Ані Лорак показала нове фото і обурила шанувальників дивним зовнішнім виглядом.