Максим Галкін часто публікує в соцмережах сімейні знімки і відео. Героями постів коміка найчастіше стають його діти від Алли Пугачової - двійнята Ліза і Гаррі. Вони з самого народження (їх справила на світ сурогатна мати) стали улюбленцями публіки. Контент із зірковими спадкоємцями завжди збирає сотні коментарів і тисячі лайків.

Цього разу Максим показав, як снідає в суспільстві дітей. Ліза і Гаррі приготували для свого тата смачний салат. Галкін із задоволенням і з великим апетитом ласує цією стравою. А ось самі зіркові спадкоємці зайняті приготуванням інших страв.

"Діти сьогодні по салатах профі! Всім, хто зібрався поїсти, бажаємо смачного!» - підписав відеоролик Максим.

Він із задоволенням наминає салат за обидві щоки і навіть чавкає. Шоумен переживає, що це непристойно робити в соцмережі, проте дочка Ліза заспокоює його: «А, нічого страшного».

Цікаво, що господині будинку Алли Пугачової на відео не видно і не чутно, хоча зазвичай Примадонна залишається за кадром сімейних зйомок і вважає за краще коментувати те, що відбуваються, через камери. Не потрапили в кадр і численний обслуговуючий персонал зоряного сімейства. Тому не зрозуміло, під чиїм наглядом діти готували салат. Невже, їм дозволили самостійно поводитися з гострими предметами (ножами) без нагляду дорослих?

Фолловери захоплюються відносинами всередині зоряного сімейства. Вони заохочують те, що Алла і Максим привчають своїх дітей до різноманітних занять і домашніх справ з самого дитинства. Тому Ліза і Гаррі не ростуть "мажорами", хоча і мають всі блага, які можливо уявити.

Як повідомлялося раніше, у мережі з'явилося невдалого фото Алли Пугачової. Що сталося з Примадонною?

Hyser також писав, що Максим Галкін опублікував фото Алли Пугачової без макіяжу. Як Примадонна виглядає насправді?