Днями в Києві в Палаці «Україна» відбувся сольний концерт Ірини Білик. Сюрпризом для виконавиці стала поява на заході президента України Володимира Зеленського. Глава держави з'явився на виступі співачки з величезним букетом квітів, який вручив виконавиці. Білик зізналася, що для неї це було несподіваним і приємним сюрпризом.

"Я просто зачарована світлим сяючим і добрим поглядом Президента @zelenskiy_official ! Сподіваюся, що моя музика дасть йому і його команді нових сил для продуктивної роботи на благо України! Спасибі Всім Вам!"- написала артистка у своєму мікроблозі.

Цей зворушливий пост вона супроводила серією фотографій з Володимиром Зеленським. Цього разу колишній комік стояв не на сцені, а в залі для глядачів, звідки протягнув виконавиці на сцені свій букет.

Для виступу Білик вибрала концертний наряд в чорному кольорі. Образ співачки складався з міні-сукні, жилета, шкіряних ботфорт і капелюха. Зеленський же був одягнений в класичний чоловічий костюм чорного кольору.

Відзначимо, що крім президента України свої привітання зірці висловили глава офісу президента України Андрій Єрмак, а також колишні президенти країни Віктор Ющенко і Леонід Кравчук. Правда, політики через пандемію коронавірусу вважали за краще привітати співачку онлайн.

А під постом Білик відзначилися її колеги по шоу-бізнесу - Оля Цибульська і Наталія Валевська.

"Це було надзвичайно зворушливо. Ірочка ти наша Муза на все життя !!! Дякую Тобі за Твої шедевральні пісні ! Вчорашній концерт-це було свято душІ ! В залі відчувалась така любов глядача до Тебе ! Люблю Тебе безмечно наша Примадонна», - написала Валевська.

Як повідомлялося раніше, Ірина Білик була помічена в оточенні таємничих чоловіків у масках. Що відбувається?

Hyser також писав, що Ірина Білик назвала справжню причину розлучення з п'ятим чоловіком Асланом Ахмадовим.