Неподалік від Києва, на одному з шосе сталося серйозне ДТП зі смертельним результатом

Велика частина серйозних дорожньо-транспортних пригод відбувається на заміських шосе і трасах, наприклад, в ніч на понеділок, 24 травня, неподалік від столиці, на Брест-Литовському шосе трапилася масштабна аварія. Вантажний автомобіль марки DAF і легковий автомобіль Volkswagen Passat зіткнулися на зустрічній смузі, після чого машини вибухнули і почали горіти. Про це повідомляє Facebook-спільнота "Магнолія-ТВ".

За попередньою інформацією, в результаті зіткнення автомобіліст за кермом легковика згорів живцем, водія ж вантажівки госпіталізували прибулі на місце події медика. Всього в результаті аварії загинуло три людини.

Повідомляється, що водій вантажівки їхав у напрямку до метро "Житомирська", після чого зніс металевий відбійник і виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з Volkswagen і прим'яв легкову машину. Зрештою стався вибух і вантажівка загорілася.

Повідомляється також, що крім людей, що знаходилися в транспортних засобах, постраждав і ще один пішохід. Очевидці звернули увагу на тіло людини, яке лежало неподалік від машин, що зіткнулися. Було зроблено припущення, що це був пішохід, який перебігав дорогу, але також став учасником аварії. Пізніше цю версію підтвердили в ДСНС. Відомо, що пішохід помер на місці.

У водія вантажівки опіки дихальних шляхів і отруєння продуктами горіння, а також серйозні опіки лівої руки і обличчя, він доставлений в реанімацію. З легкового ж автомобіля рятувальники два покалічених тіла без ознак життя.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що українцям розповіли, коли в країні стартують техогляди.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Італії через обрив канатної дороги загинуло 13 осіб відпочиваючих.

Також "Hyser" писав, що на одному з перехресть Львова сталася гучна ДТП, в результаті якої загинула людина.