Тетяна Кравченко, відома глядачам за серіалом "Свати", активно веде свій Instagram. Днями актриса виклала в загальний доступ фото зі своїми колегами - Гошею Куценко і Олесею Железняк.

"Всі разом", - лаконічно підписала знімок з друзями Тетяна.

У кадрі Кравченко стоїть між Олесею і Гошею, але актриса схилилася ближче до чоловічого плеча. Схоже, обійми з Куценко надихнули і порадували Тетяну, оскільки на фото вона виглядає дуже задоволеною. Сам Куценко теж посміхається, але якось збентежено.

На фото Тетяна відображена в чорно-білому вбранні, а яскравим акцентом її образу став фіолетовий палантин. Її колеги одягнені в більш приглушеній колірній гамі. Куценко одягнувся у все чорне, включаючи шапку на голові. Железняк ж вибрала для фото темно-синій светр і сіро-зелену куртку. Її образ доповнила принтована шапка.

Очевидно, що фото архівне, оскільки артисти одягнені досить тепло. Чому саме зараз Кравченко вирішила опублікувати це фото, невідомо.

Відзначимо, що у своєму мікроблозі Краченко найчастіше публікує кадри з серіалів і фільмів, в яких знімається, а також спільні фотографії зі своїми колегами-акторами. Так, в її соцмережах можна знайти масу кадрів з серіалу «Свати», який приніс виконавиці ролі Валі величезну популярність.

Фанати актриси залишають під знімками свої лайки і коментарі, відзначаючи талант Тетяни перевтілюватися в різних героїнь, з різними характерами і долями.

Як повідомлялося раніше, раніше в мережі обговорювали фото Тетяни Кравченко з кращою подругою. Які красуні!

Hyser також писав, що після зйомок "Сватів" Федір Добронравов ховається в глибинці. У мережі показали, як змінився зірка "Сватів".