Популярна співачка Наташа Корольова привчила шанувальників до того, що в її мікроблозі із завидною регулярністю з'являються провокаційні кадри.

Знаменитість без сорому демонструє свої апетитні форми і говорить про те, що відчуває себе щасливою. Принаймні, про це свідчать її недавні пости в соціальній мережі Istagram.

Крім того, артистка активно виступає з концертами і радує шанувальників свого таланту новими піснями і вже відомими хітами.

Так, Наташа Корольова поділилася з фоловерами новиною про майбутній музичній виставі оригінальним способом. Виконавиця постала перед камерою в напівоголеному вигляді і з млосним виразом обличчя віщала про те, що чекає шанувальників на концерті.

Не секрет, що зовнішність Наташі Корольової часто стає об'єктом критики в мережі. Справа в тому, що після скандальної зради її чоловіка - Сергія Глушка, артистка, на думку деяких фанатів, дещо здала і помітно змарніла.

Ще восени минулого року шоу-бізнесове "підірвала" новина про те, що у Тарзана була інтрижка на стороні з молодою актрисою Анастасією Шульженко. Більш того, какди їх любовних утіх потрапили на інтернет-простори.

Наташа Корольова певний час зберігала мовчання, а потім в інтерв'ю Ксенії Собчак розповіла про те, що не виправдовує вчинок чоловіка. Тоді ж уважні фанати розглянули, як змінилася артистка у зв'язку з трагедією в особистому житті.

До слова, у другій частині інтерв'ю над зовнішнім виглядом артистки старанно потрудилися ретушери і сліди безсонних ночей стали менш помітні.

Раніше "Hyser" писав про те, що Анастасія Волочкова налякала шанувальників дивним зовнішнім виглядом і надмірною худорбою.

Також наш портал розповів про те, що Максим Галкін похвалився фігурою в облягаючому спортивному вбранні.

Нагадуємо, що Анфіса Чехова влаштувала фотосесію в міні-сукні і зірвала шквал захоплених компліментів.