Особисте життя скандальної російської балерини Анастасії Волочкової давно цікавить її шанувальників набагато більше, ніж танцювальні досягнення.

А все тому, що скандальна прима сама регулярно підігріває інтерес обивателів до своєї нескромної персони і з Разу в раз повторює, що їй ніколи нудьгувати. Наприклад, не так давно знаменитість побувала на сонячних Мальдівах, і не одна в компанії свого коханого на ім'я Олег.

До слова, на сьогоднішній день шанувальник перейшов в статус колишнього, оскільки артистка прийняла рішення з ним розлучитися. І ось уже кілька днів Анастасія Волочкова з натхненням розповідає про те, як непросто їй було будувати відносини з чоловіком, який має набагато менший достаток.

Більш того, Олег постійно ревнував прийму до шанувальників її таланту і навіть не був присутній на концерті, який вона дала з нагоди свого дня народження. Зараз танцівниця з головою поринула в роботу, щоб відволіктися від проблем на любовному фронті.

Знаменитість активно постить фото з репетицій і показує, з ким проводить час, щоб надихатися. Наприклад, на одному з нових фото в Instagram вона постала на фото в компанії величезного робота і заявила про те, що він - її "захисник":

Варто відзначити, що Анастасія Волочкова в одному з інтерв'ю росЗМІ заявила, що екс-коханий Олег за час їхнього роману навіть познайомив її зі своєю дочкою. І спадкоємиця її бойфренда нібито побачила в ній свою конкурентку, що також послужило причиною їх розставання. А ось знайомитися його зі своєю власною дочкою Аріадною - вона не стала.

Раніше "Hyser" писав про те, що Анна Седокова опинилася в центрі скандалу в аеропорту і обурилася хамським ставленням до себе.

Також наш портал розповів про те, що Анфіса Чехова влаштувала фотосесію в купальнику і нарвалася на критику хейтерів.

Нагадуємо, що Ані Лорак зворушила публіку пляжною романтикою з незнайомцем.