Знаменита співачка Лоліта Мілявська опублікувала у своєму мікроблозі нове звернення до фанатів. Зірка постала в кадрі в спокусливому вбранні і не забула похвалитися апетитними формами.

Артистка, за якою в шоу-бізнесовому співтоваристві міцно закріпилася репутація жінки з небайдужим ставленням до алкоголю, повідала про те, що всерйоз зайнялася своїм здоров'ям.

«Я не свята і це зрозуміло ☺ ️але, з деяких пір, почала стежити за внутрішніми органами ☺» - зізналася естрадна виконавиця.

У коментарях до посту фоловери обсипали знаменитість компліментами і захопленими відгуками:

Крім того, фанати підтримали співачку в її намірі вести здоровий спосіб життя. Як відомо, Лоліта Мілявська минулого року розлучилася з п'ятим чоловіком Дмитром Івановим, який, як з'ясувалося, не відрізнявся подружньою вірністю.

Шлюборозлучний процес співачки і її коханого був досить гучним і не обійшовся без привселюдного вивертання "брудної білизни". Наприклад, артистка звинуватила колишнього чоловіка в тому, що під виглядом вітамінів він давав їй "заборонені" препарати. Однак, через деякий час вона забрала свої звинувачення і зазначила, що цей конфлікт вичерпаний.

Зараз, за чутками, Лоліта Мілявська щаслива в нових відносинах з чоловіком, якого ретельно приховує від публіки. Інсайдери запевняють, що новий обранець подарував вокалістці справжню романтичну ідилію.

Раніше "Hyser" писав про те, що Слава Камінська поділилася з шанувальниками розповіддю про цікаву подорож.

Також наш портал розповів про те, що Алла Пугачова налякала шанувальників зовнішнім виглядом і нарвалася на критику хейтерів.

Нагадуємо, що Оля Полякова розлютила шанувальників обурливою поведінкою.