Одна з найяскравіших представниць сучасної української естради Настя Каменських викликала захват шанувальників новим постом у соцмережі.

Артистка позувала перед фанатами в розкішному блискучому платті, гармонійно підкреслює її ідеальні форми.

Цей образ Настя Каменських використовувала в своєму новому кліпі під назвою «Червоне вино» і однойменного альбому, який днями презентувала шанувальникам свого таланту. У підписі до публікації дружина репера і продюсера Олексія Потапенко пояснила, що саме надихнуло її на створення музичного шедевра.

"Сила жінки - в її багатогранності. Саме це надихнуло мене на створення альбому» червоне вино " 🍷 " - зазначила виконавиця. Також вона акцентувала увагу на тому, що кожна дівчина/жінка має повне право проявляти свої емоції і почуття.

"Всередині тебе прихована неймовірна сила. Дерзни і вивільни її 🔥 " - звернулася Настя Каменських до гостей своєї сторінки:

У коментарях до посту фоловери обсипали вокалістку захопленими компліментами:

Варто відзначити, що за кілька останніх місяців Настя Каменських невпинно радувала публіку оригінальними проектами. Наприклад, вона запустила собсвтенное реаліті-шоу "Дівчатка рулять", зйомки якого проходили в Сонячній Мексиці.

Пізніше артистка розповіла, що це шоу допомогло їй "перезавантажитися" після низки складних життєвих моментів і втрат. Як відомо, в кінці січня 2021 року з життя пішов близький для співачки - батько і вона дуже важко переживала його втрату.

Раніше "Hyser" писав про те, що Ані Лорак здивувала шанувальників любовним зізнанням на адресу Костянтина Меладзе.

Також наш портал розповів про те, що Надя Дорофєєва підкорила соцмережі ідеальною фігурою в купальнику.

Нагадуємо, що Оля Полякова потішила фанатів і показала, яким делікатесом годує дочку.