Сценічний "батько" яскравої та харизматичної зірки українського шоу-бізнесу Вєрки Сердючки Андрій Данилко опублікував у своєму Instagram-акаунті приємну новину для цінителів своєї творчості.

Артист похвалився тим, що вокаліст групи Daði & Gagnamagnið Даді Фрейр, яка представляла Ісландію на Євробаченні – 2021, зробив кавером на хіт «Dancing Lasha Tumbai». Як відомо, саме з цією композицією Вєрка Сердючка підкорювала Європу на міжнародному пісенному конкурсі в 2007 році. Тоді вона зайняла почесне 2-е місце.

Що стосується виконання музиканта з Ісландії, то Андрій Данилко був лаконічний у висловлюваннях:"хев е лук".

Фоловери знаменитості активно коментували цей незвичайний музичний експеримент. У тому числі, висловити своє захоплення поспішив колега Андрія Данилка у шоу-бізнесовому цеху-Діма Монатік.

Що стосується участі в Євробаченні, то Андрій Данилко в бесіді з журналісткою Іриною Шихман відверто розповів про те, як змінилося його життя після участі в цьому конкурсі:

До слова, шанувальники Андрія Данилка донедавна були дуже стурбовані його станом здоров'я. Справа в тому, що в мережі ходили чутки про серйозні збої в організмі знаменитого композитора. Щоб припинити потік безглуздих пліток артист пояснив, що з ним все гаразд, а "версії" злостивців - це вигадки.

При цьому кілька років тому артист дійсно говорив про те, що проходить лікування через певні труднощі зі здоров'ям. Називати діагнози або повідомляти будь-які подробиці він не став.

Раніше "Hyser" писав про те, що відомий український телеведучий записав кумедну пародію на Настю Каменських.

Також наш портал розповів про те, що Віра Брежнєва похвалилася ефектним фото однієї зі своєї дочок.

Нагадуємо, що Ірина Білик розповіла про те, як отримала цінний подарунок від Володимира Зеленського.