Тіна Кароль нещодавно випустила колекцію хусток спільно з брендом dolya_brand. У своєму мікроблозі виконавиця продовжує публікувати кадри з рекламної фотосесії.

Минулого разу Тіна показала своє фото в чорній хустці, а тепер позувала в помаранчевій. Крім того, цього разу Тіна виклала в мережу кілька фотографій, а в сторіез запостила відео.

Для фотосесії Тіна вибрала спокусливий наряд. Образ зірки складався з білого боді і блакитних джинс, які співачка не стала застібати, а кокетливо приспустила з стегон.

"Шовкові хусточки-новий drop Tina Karol & @dolya_brand"- коротко підписала кадри з фотосесії Тіна.

Відзначимо, що вартість таких шовкових хусток від Кароль становить 1 550 гривень. Ця модель представлена в чорному і помаранчевому кольорі.

«D. Olya x Tina Лімітований drop хусток з @tina_karol у двох кольорах-чорному та помаранчевому", - свідчить підпис під фото виконавиці в акаунті дизайнерського бренду.

Відзначимо, що в цьому сезоні шовкові хустки і косинки – це тренд сезону. Дизайнери зі світовим ім'ям пропонують носити ці аксесуари в якості бандан, топів, прикрас на руці, нозі, у волоссі або на сумці, - словом, скрізь, де вам підкаже ваша фантазія.

Не залишилася осторонь від світових трендів і Кароль. Співачка не тільки сама із задоволенням носить косинки, але і вирішила спробувати свої сили в дизайні популярних аксесуарів. Подивимося, наскільки успішним буде ця затія.

Як повідомлялося раніше,у мережі з'явилися фотографії Тіни Кароль в нижній білизні. Це не схоже на виконавицю.

Hyser також писав, що Тіна Кароль виклала в мережу пікантні фото без білизни. Зовсім сором втратила!