Максим Галкін записав нове відео, яке опублікував в особистому мікроблозі. Чоловік Алли Пугачової провів фоловерам екскурсію по саду і показав, які квіти ростуть біля будинку Примадонни. Як зазначив Максим, гордість їх колекції - рододендрони різних відтінків. У кадр потрапили рододендрони білого, червоного, рожевого, бузкового і фіолетового відтінків.

"Поки цвітуть - гріх не запостити", - підписав відео комік.

Квітучі сади Галкіна і Пугачової оцінили численні фанати пари. Вони в захваті від такої краси на присадибній ділянці. До хвалебних од фанатів приєдналися і зіркові друзі пари.

"Краса)))!",- був лаконічним дизайнер Ігор Гуляєв.

"І в Москві все цвіте!!! До вистави гуляла в Олександрівському саду, який там бузок)!!» - зазначила актриса Марина Зудіна.

Однак не всім шанувальникам відео припало до душі. Одна з підпищиць визнала своїм обов'язком попередити Галкіна про те, що рододендрони отруйні.

«А ви знаєте, що всі частини рослини отруйні! Звичайно вони красиві, але будьте пильні!» ,- зазначила фанатка.

Галкін на попередження шанувальниці відповів з властивим йому гумором: "Пізно, тільки що півкуста з'їв".

Напевно, фанатка не хотіла образити шоумена, а щиро переживала за його здоров'я, а також здоров'я його близьких – дружини Алли Борисівни і їх маленьких дітей Лізи і Гаррі. Адже діти по натурі дуже цікаві і могли захотіти спробувати на смак такі красиві квіти. Подібна ж відповідь Максима могла образити коментатора, який не мав наміру образити зірку, а тільки бажала йому добра.

Як повідомлялося раніше, Максим Галкін записав зворушливе відео зі своїми дітьми. Чим Ліза і Гаррі вирішили нагодувати батька?

Hyser також писав, що у мережу потрапило невдале фото Алли Пугачової. Ось як Примадонна виглядає без фільтрів і ретуші.