У Києві один водій накинувся на іншого з битою, за те що той посигналив йому

На дорогах нерідко трапляються ситуації через які може спалахнути конфлікт між водіями. У більшості випадків все закінчується словесною перепалкою, проте іноді доходить і до фізичної розправи. Так, у Києві стався саме такий випадок. Водій Volkswagen підрізав Ford і взявся за биту для з'ясування стосунків. Про це інформує "Київ Оперативний".

Інцидент стався в столиці на вулиці Здолбунівській за участю автомобіля Volkswagen з номерним знаком Legioner і Ford. Дружина водія Ford стала свідком події й розповіла, що її чоловік посигналив водієві Volkswagen так як він розвернувся прямо перед ним, що могло закінчитися аварією.

Водій Volkswagen з незрозумілої причини наздогнав Ford і загальмував перед ним, щоб зупинити транспортний засіб. Потім водій вийшов з автомобіля і підійшов до Ford для з'ясування ситуації. З метою самозахисту водій Ford дістав газовий балончик, проте побачивши це нападник не злякався, а навпаки повернувся в машину і дістав біту. Потім він повернувся до автомобіля Ford і кілька разів вдарив водія по голові і машину.

"Схоже, що в чувачка на Volkswagen (з номерним знаком legioner) стався якийсь неконтрольований викид гормонів. Чим ще можна пояснити таку агресію?",- йдеться в повідомленні.

Пізніше стало відомо, що напад скоїв Євген Менесенко, 1989 року народження. Чоловік з Генічеська і займається Пауер-ліфтингом.