Перша леді України Олена Зеленська продовжує дивувати вишуканістю обраних нею нарядів.

Для кожного свого виходу в світ дружина президента України намагається підібрати максимально вдалий образ, з чим їй допомагають стилісти. Деякі її вбрання обговорюються українцями по кілька днів і це, швидше за все, виявиться в їх числі. Зокрема, мова йде про елегантний костюм ніжно-блакитного кольору, в якому Зеленська нещодавно з'явилася на публіці, пише "Оглядач".


Свій костюм, який складався з подовженого піджака блакитного кольору і такого ж відтінку укорочених штанів прямого крою, дружина президента доповнила стильними аксесуарами у вигляді золотих сережок і чорними туфлями-човниками. Під низом у Зеленської можна було помітити білий топ.

Волосся своє вона вклала в уже звичну укладку, а на обличчі зробила легкий денний макіяж з акцентом на очі. У такому вигляді Олена Зеленська прийшла на захід, на якому представила оновлене меню для українських школярів.


До слова, незважаючи на те, що цей образ Олени Зеленської ще можна вважати вдалим, стилістів першої леді часто критикують за те, як вони підбирають їй вбрання. Так, в останній раз не припав до душі користувачам мережі образ Зеленської, який вона обрала для ділової зустрічі з жінками - послами кількох країн світу.

Тоді багато користувачів порахували її наряд в стилі кежуал, створений українським дизайнером Катею Сільченко, недоречним і порадили змінити стиліста.

Раніше "Hyser" писав про те, що Олена Зеленська вийшла в світ в ангельському вбранні.