Сім'я головного тренера збірної України з футболу Андрія Шевченка переживає важкий час.

Справа в тому, що, як стало відомо, у дружини відомого тренера, сталося страшне горе. У неї не стало двоюрідної сестри, якій на момент смерті було всього 16 років. Звали її Міа, про що американка Крістен Пазік повідомила сама в своєму Instagram, опублікувавши рідкісний знімок сестри.

дружина Андрія Шевченка повідомила про горе в сім'ї, фото: YouTube

Крістен не стала говорити про причини загибелі дівчинки і обмежилася лише знімками кузини з молитовним емодзі і вказала її роки життя - 2005-2021.


Варто зазначити, що востаннє подібне горе родина Андрій Шевченко переживала, коли помер його батько. Це сталося в 2016 році 5 березня. Миколу Григоровича Шевченка назавжди запам'ятали, як працьовиту, розумну і люблячу людину. Він був військовим, прожив насичене подіями життя і багато чого в ньому досяг.

Причина смерті батька у минулому футболіста, володаря "Золотого м'яча" Андрія Шевченка досі невідома, але є інші дані. Наприклад, є інформація, що в 2001-му році в італійській клініці Сан-Маттео йому була зроблена операція з пересадки серця. Не виключено, що саме проблеми з серцем наздогнали його знову і на цей раз призвели до смерті.

батько екс-футболіста Андрія Шевченка-Микола Григорович Шевченко, фото: факти

Раніше "Hyser" писав про те, що не стало відомого українського гумориста і коміка.