Відома співачка Анастасія Приходько похвалилася своєю формою після третіх пологів.

Артистка не хоче нічого прикрашати або приховувати, тому на новому фото в Instagram показала свою фігуру у всій красі. Тим самим вона хоче домогтися того, щоб всі жінки навчилися любити і приймати себе такими, якими вони є.

Приходько в білизні показала, як виглядає після третіх пологів, Instagram.com/prykhodko_official

За словами Приходько, багато жінок часто можуть чути на свою адресу образливі слова щодо їх фігури після пологів, на тлі чого народжується комплекс через зовнішність. Однак вона нагадала, що бодіпозитив зараз якраз в моді.

У зв'язку з цим, зайві кілограми, розтяжки, обвислий живіт, обвислі груди, недоглянутість - це ще не вирок, а те, над чим можна працювати. Якщо звичайно ж є сили, адже найчастіше жінки після пологів стикаються з післяпологовий депресією, коли нічого не хочеться. У будь-якому випадку Анастасія закликає пишатися своїм тілом, яким би воно не було, адже воно допомогло виносити і народити нову людину.


Власне, тому вона любить і приймає свій живіт і целюліт. Користувачі надихнулися постом Анастасії Приходько і відзначили, що вона написала дуже важливі слова для кожної молодої мами.


Раніше "Hyser" писав про те, що Вєрка Сердючка похвалилася цікавим відео із зіркою Євробачення-2021.