Відома українська актриса і телеведуча Руслана Писанка назвала головну причину відсутності у неї дітей.

Ведуча нового шоу "Твій день", яке 24 травня стартувало на каналі "1+1" Руслана Писанка розповіла про наболіле. Так, зірка вперше розповіла, чому у неї з чоловіком Ігорем Ісаковим досі немає дітей. Про це повідомляє "ТСН".

Руслана Писанка зізналася, чому у неї немає дітей, фото: Вести

На цю тему 55-річна Руслана Писанка заговорила в програмі "ЖЗЛ", в якій вони разом з чоловіком повідали свою історію знайомства і заодно прокоментували відсутність нащадків. За словами знаменитості, вона познайомилася з Ігорем в 2009 році в Інтернеті. На той момент у неї не було роботи, на тлі чого росли фінансові проблеми.

Свою розраду вона стала шукати в соцмережах в спілкуванні з різними чоловіками, велика частина яких виявлялися горе-шанувальниками. У якийсь момент Руслані захотілося навіть видалити сторінку, але тут їй написав Ігор. Після двотижневого листування вони домовилися про зустріч, але зірка про неї спочатку забула, тому була змушена в дуже швидкому темпі потім на неї збиратися.

Руслана Писанка з чоловіком Ігорем, фото: ТСН

Після першого побачення відносини у них стали розвиватися дуже швидко і через рік і 4 місяці вони одружилися. Після цього вони жодного разу про це не пошкодували. Вони завжди готові підтримати один одного і прийти на допомогу, але дітьми так і не обзавелися.

Все тому, за словами Руслани, що якось відразу не склалося, а зараз вже як би і пізно для цього. Але це не заважає подружжю бути щасливими. Тим більше, що у Ігоря є син.


Раніше "Hyser" писав про те, що Вєрка Сердючка похвалилася цікавим відео із зіркою Євробачення-2021.