"ПриватБанк" зробив нововведення, яке значною мірою полегшує грошові перекази

Один з найбільших банків України — "ПриватБанк", постійно намагається поліпшити якість обслуговування своїх клієнтів, тому вводить нові послуги, які можуть полегшити життя. Нещодавно компанія представила ще одну таку послугу, яка пов'язана з полегшенням процедури проведення грошового переказу. Про це повідомляє офіційна прес-служба "ПриватБанку".

Повідомляється, що тепер в мобільному додатку "ПриватБанку" "Приват24" можливо проводити грошові перекази не за номером банківської карти, а за звичайним номером телефону. Це позбавляє відправника від необхідності дізнаватися номер картки одержувача, а одержувача, відповідно, від того, щоб передавати цей номер, і тепер все обмежується тільки номером телефону.

Так, для того, щоб мати можливість переказу коштів за допомогою одного тільки номера телефону, необхідно оновити мобільний додаток "Приват24", вибрати карту і перейти в меню "платіжні Налаштування". Там необхідно вибрати карту за замовчуванням і вибрати опцію "Включити переклади за номером телефону". Завдяки цьому користувач мобільного додатку зможе отримувати грошові перекази від інших клієнтів на основі тільки номера телефону, що серйозно економить час.

Крім того, тепер, для того, щоб перевести кошти на іншу карту за допомогою номера телефону в мобільному додатку "Приват24" потрібно зайти в сервіси, вибрати "переклад на карту" і у вікні вибрати одержувача з телефонної книги вашого смартфона. Одержувачу перерахуються гроші в режимі онлайн.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що "Укрпошта" оголосила про новацію, яка викликала занепокоєння у великих українських банків.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що клієнти "ПриватБанку" зіткнулися з масовими блокуваннями рахунків.

Також "Hyser" писав, що клієнтів " Приватбанку "сповістили про загрозу, що стосується"Приват24".