З'явилася нова інформація щодо пригод Примадонни російської естради Алли Пугачової.

Колишня домробітниця зважилася розповісти деякі цікаві деталі з особистого життя Алли Борисівни, які багатьох шокували. Зокрема, 80-річна Людмила Дороніна повідала громадськості про любовний трикутник в житті співачки, пишуть росЗМІ.

Помічниця Пугачової розповіла, як Алла наставляла роги Кіркорову, фото: факти

Справа в тому, що жінка 30 років пропрацювала у Пугачової і багато чого знає про неї. Крім того, Дороніна працювала і на екс-чоловіка знаменитості Філіпа Кіркорова. Обидва дуже цінували домробітницю і завжди добре ставилися до неї, а вона в свою чергу довгі роки зберігала всіх їх секрети.

Тепер же Людмила вирішила розповісти все що знає. Таким чином, шокуючі подробиці з життя Алли Пугачової жінка розповіла у новому випуску шоу "Нові російські сенсації". За її словами, співачка почала зустрічатися з Максимом Галкіним ще до розлучення з Філіпом Кіркоровим.


З'ясувалося, що проблеми в родині Кіркорова і Пугачової були, але про розлучення мова не заходила. Кіркоров сподівався, що дружина одумається і все буде як раніше. Так, навіть коли вона поїхала в готель "Балчуг", він подумав, що дружина просто хоче відпочити і привести думки в порядок. Але, Дороніна заявила, що вона насправді там зустрічалася з Галкіним.

Після цього Алла Пугачова знову повернулася в квартиру до чоловіка, проте не для того, щоб налагодити відносини з ним. Домробітниця зазначила, що співачка не могла більше жити з Кіркоровим, оскільки "вже мала сильні почуття до Максима".

Раніше "Hyser" писав про те, що Максим Галкін показав соковите і апетитне домашнє відео.