У мережі повідомили про смерть відомий актора театру і кіно, заслуженого артиста України, засновника Київського молодого театру Ярослава Гаврилюка.

Причиною смерті 69-річного актора стали ускладнення, викликані коронавірусною інфекцією, повідомив у соціальній мережі Facebook журналіст Олег Вергеліс.

"Втрата
Джерела в Спілці кінематографістів України щойно повідомили мені, що після тривалої хвороби пішов з життя відомий український актор театру і кіно, народний артист України Ярослав Дмитрович Гаврилюк...
Корона...
Я тричі перепитав:мовляв, це ж мабуть неправда чи якась помилка... Але..
29 жовтня2021року Гаврилюк міг би святкувати своє 70-річчя у якійсь новій виставі рідного театру, але..
Гаврилюк - - один з фундаторів Київського Молодого театру і один з улюблених акторів Івана Миколайчука (Вавілон-20, "Така пізня, така тепла осінь"...)
На сцені Молодого театру він сотні раз грав Свирида Петровича Голохвостого, а останнім часом з великим успіхом він грав велику роль Барклея Купера у виставі "Поступися місцем! " (Молодий театр дуже цінував і шанував цього легендарного актора).
Щирі співчуття рідним, близьким, колегам Ярослава Дмитровича.
Світла пам'ять світлій людині, видатному українському акторові...
Навіки в пам' ті і в серці...", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що Ярослав Дмитрович Гаврилюк народився 29 жовтня 1951 року у Львові. У 1976 році закінчив Київський державний інститут театрального мистецтва ім. Карпенка-Карого.

Раніше Hyser писав про те, що не стало відомого гумориста і ведучого.

Також Hyser повідомляв, що не стало легендарного телеведучого і актора Олега Марусєва.

Нагадаємо, що у мережі з'явилися фотографії недавно померлого принца Філіпа Единбурзького.