Дочка знаменитої російської актриси Анастасії Заворотнюк поділилася з шанувальниками новим постом. Ганна влаштувала фотосесію на тлі арт-об'єкта і звернулася до фоловерів з цікавим питанням.

Заворотнюк-молодша постала в кадрі в стильному вбранні, що складається з світло-зеленого топа і блакитних джинсів. Волосся-розпущене, на обличчі – виразний макіяж з акцентом на очі. У підписі до кадру спадкоємиця зірки поцікавилася, чи схожа вона на даму з картини.

У коментарях до посту підписники Анни Заворотнюк обсипали її компліментами: "На Анастасію схожа", "Щось є спільне...😉 Анюта, красуня!🥰❤️👍🔥🔥🔥", "Анечка ти дуже красива дівчина навіщо порівнювати і без постів все чудово🔥".

Втім не обійшлося і без критики з боку тих, кому поведінка Анни здалося надто несерйозним: "Дорога тобі вже 30 років, а ти все ще як в дитячому садку".

Варто відзначити, що старшу дочку Анастасії Заворотнюк на просторах соцмереж хейтять вкрай рідко. Дівчина з натхненням розповідає аудиторії про те, як доглядає за собою, ділиться б'юті-секретами і гастрономічними уподобаннями.

Також вона із задоволенням розмовляє з публікою на практично всі теми, крім здоров'я своєї зіркової матері. Як відомо, Анастасія Заворотнюк зникла з поля зору фанатів кілька років тому. У мережі поповзли чутки про те, що актриса хвора на онкологічне захворювання.

Але при цьому ніхто з членів сім'ї не відповідає на питання цікавих користувачів соцмереж і часто просять, щоб їх не дошкуляли нетактовними питаннями. Втім, одного разу Анна зізналася, що в її житті дійсно непростий період і вона ледь справляється з труднощами, що навалилися.

Раніше "Hyser" писав про те, що Анна Заворотнюк зворушила соцмережі зворушливим фото.

Також наш портал розповів про те, що Анна Заворотнюк звернулася до шанувальників і подякувала їм за підтримку.

Нагадуємо, що дочка Анастасії Заворотнюк налякала фоловерів розповіддю про діагноз.