Відомий український шоумен і актор " Квартал 95» Євген Кошовий поділився з шанувальниками радісною новиною. Артист показав, як з роками змінилася його зовнішність, і не упустив можливості продемонструвати почуття гумору.

Комік опублікував кумедний колаж, в якому порівняв себе і себе 20 років тому. Він зазначив, що до 25 травня 2001 року його голову прикрашала шевелюра зі світло-русявого волосся, але потім все різко змінилося. Гуморист з іронією привітав себе з особистим святом:

Варто відзначити, що глядачі давно звикли бачити зірку ТБ саме з лисою зачіскою і часто говорять про те, що лисина є його "фішкою". Однак восени минулого року Євген Кошовий все ж вийшов у світ із зачіскою в стилі "їжачок", чим дуже здивував фанатів.

За його сторінкою в соціальній мережі Instagram стежать більше мільйона передплатників, яких він часто радує оригінальними публікаціями і смішними відеороликами.

Артист не раз в бесідах з журналістами розповідав історію про те, як позбувся волосся. Це сталося заради мистецтва, але про своє рішення популярний гуморист жодного разу не пошкодував. Так, в інтерв'ю виданню "Факт" Євген Кошовий зазначив, що він поголився заради того, щоб зробити хорошу пародію на російського музиканта Олександра Розенбаума.

"Довго пручався, але мене вмовили. Думав, це тимчасово, потім знову відрощу волосся. Вони у мене, до речі, русяве були. Але з тих пір так і ходжу лисим " - зізнався комік.

Що стосується догляду за собою, то, за словами артиста він голить голову раз на три дні. На те, щоб привести себе в потрібний вигляд, у нього в середньому йде півгодини перед дзеркалом.

Раніше "Hyser" писав про те, що Олена Зеленська підкорила елегантним вбранням небесно-блакитного кольору.

Також наш портал розповів про те, що в мережі вперше показали чоловіка співачки Ольги Цибульської.

Нагадуємо, що Тіна Кароль здивувала фоловерів дивним зовнішнім виглядом і розстебнутою ширінкою.