Популярна російська актриса Христина Асмус похвалилася шанувальникам акробатичними талантами.

Артистка довела, що не втратила спортивної вправності і як і раніше вміє виконувати складні гімнастичні елементи. Вона розмістила в мікроблозі Відеоролик, записаний під час тренування в спортивному залі, і з радістю констатувала те, що віртуозно володіє тілом.

«Дивна справа - я зараз роблю в гімнастиці те, чого не могла зробити якихось років 5-8 тому» -розповіла зірка провокаційної кінострічки "Текст". При цьому, за словами Кінозірки вона все далі і далі від професійного спорту.

Як відомо, з ранніх років Христина Асмус професійно займалася спортивною гімнастикою і досягла певних висот у цьому непростому виді діяльності. Більш того, у неї є звання майстра спорту, але свого часу вона зробила вибір на користь мистецтва і присвятила себе роботі в театрі і кіно.

У коментарях до посту шанувальники екс-дружини Гаріка Харламова обсипали її компліментами. У тому числі, стримати захоплених емоцій від побаченого в кадрі не зуміли колеги артистки по шоу-бізнесовому цеху-актори Олександр Петров і Максим Віторган, а також комік Євген Сморигін:

Не обійшлося і без колючих зауважень від "диванних експертів " і тих, кому здалося, що Христина Асмус помітно поправилася. Справа в тому, що довгий час її худорба була предметом обговорення в мережі і навіть ходили чутки про те, що у зірки є натяки на анорексію... Але сама знаменитість з іронією ставиться до подібних припущень злостивців і хейтерів.

Раніше "Hyser" писав про те, що Анастасія Волочкова показала шанувальникам, як за допомогою шпагату можна підпирати дерево.

Також наш портал розповів про те, що у мережі обговорюють таємні стосунки Ані Лорак і Костянтина Меладзе.

Нагадуємо, що Гарік Харламов похвалився унікальним фото і показав, як змінився після розлучення з Христиною Асмус.