На сторінці однієї з найзнаменитіших представниць сучасного українського шоу-бізнесу Насті Каменських з'явилися зворушливі фото.

Артистка поділилася романтичними кадрами з нагоди другої річниці весільного торжества з музикантом і продюсером Олексієм Потапенко. Церемонія одруження була розкішною, але на ній була присутня обмежена кількість запрошених гостей.

Більш того, зіркова пара не афішувала свої стосунки, тому для багатьох фанатів, їх шлюб став справжньою несподіванкою. Зараз артисти розчулюють тих, хто стежить за їх життям за допомогою соцмереж, новими ніжними постами і любовними зізнаннями один одному.

У коментарях до публікації Насті Каменських інтернет-користувачі не скупилися на компліменти :"Дуже красиве було весілля", "Щастя вам і діток більше❤️❤️❤️", "Боже! Як же це красиво! Любов, любов у кожному фото😍", "Дуже класні та щасливі❤️".

Не обійшлося і без згадок про те, що артистам давно пора задуматися про поповнення в сімействі. Не секрет, що фанати з нетерпінням чекають моменту, коли співачка зважитися стати мамою.

До слова, Потап також опублікував схожий пост, але атмосферні фотознімки супроводив піснею про любов до дружини:

Раніше "Hyser" писав про те, що Настя Каменських позувала в спокусливій нижній білизні і зробила важливе визнання.

Також наш портал розповів про те, що Ані Лорак заінтригувала соцмережі новим чоловіком і спровокувала нову хвилю чуток про себе.

Нагадуємо, що Наталя Могилевська змінила імідж і постала перед публікою з оригінальною зачіскою.