Моторошна аварія сталася в понеділок, 24 травня, у Вінниці - жінка в стані сильного алкогольного сп'яніння на білому кросовері Haval збила 13-річного хлопчика. В результаті дитина опинилася у важкому стані в реанімації.

Про подію повідомила місцева мешканка, блогер Ірина Доценко на своїй сторінці в Facebook.

Відомо, що ДТП сталася на вулиці Івана Богуна. Дитина спокійно йшла по тротуару в школу, коли машина на великій швидкості його збила. Відзначимо, що дана модель авто Haval H2 коштує в Україні приблизно 500 тисяч гривень.

Як видно на кадрах, одна сторона переднього бампера авто, разом з переднім склом повністю розбита. Страшно уявити на якій швидкості і з якою силою машина наїхала на дитину.

Також Ірина Доценко повідомила, що жертва ДТП - це 13-річний Андрій Тарасюк. Він перебуває у вкрай важкому стані в реанімації.

Йому вже зробили першу операцію, яка тривала близько п'яти годин. Разом з дитиною в лікарні перебуває його батько. А сестра потерпілого просить усіх небайдужих допомогти родині фінансово.

Для тих українців, хто хоче допомогти постраждалій дитині, опублікували банківську карту з реквізитами.

Варто відзначити, що в середу, 26 травня, відбудеться засідання суду щодо водійки Наталі Дзись Іванівни, яка збила дитину.

Відомо, що за висновком експертизи, жінка перебувала за кермом у стані алкогольного сп'яніння. Рівень алкоголю в її організмі перевищував допустиму норму в 16 разів - 3,3 проміле!

"Слідчими Вінницького районного управління поліції 43-річній жінці оголошено про підозру. Жінці загрожує до 8 років позбавлення волі", — інформують у поліції.

Раніше "Нyser" писав про те, що у Києві бетоновоз прямо на пішохідному переході переїхав підлітка.

Також наш портал повідомляв, у Хмельницькій області сталася масштабна аварія за участю трьох транспортних засобів.

Нагадуємо, у Туреччині в результаті ДТП загинула молода українська пара.