Відома 33-річна українська телеведуча Леся Нікітюк, показавши своє нове обличчя на фото і прорекламувавши БАДи, розлютила користувачів мережі.

Фотографію Леся Нікітюк опублікувала на особистій сторінці в Instagram.

Так у кадрі ведуча позує біля відкритого багажника машини. На ній світлі джинсові штани, біла футболка і піджак оверсайз бежевого відтінку. Образ доповнюють масивні кросівки. На обох руках зірки були золоті браслети.

Леді Ле зробила красиву укладку в стилі beach waves. І макіяж в нюдових тонах з акцентом на очі.

Примітно, що зовнішність телеведучої трохи змінилася: губи стали більш пухкими, а як помітили користувачі мережі, обличчя здавалося ніби пластиковим.

Користувачі мережі розкритикували знаменитість за рекламу подібних товарів. Деякі юзери писали, щоб Леся Нікітюк не велася на гроші та не рекламувала хімію людям.

Також підписники писали, що телеведуча переборщила з уколами краси і тепер сама на себе не схожа. Шанувальники впевнені, що зірка використовує ботокс, щоб бути привабливою.

Один з користувачів написав, що Леся Нікітюк стала двійником співачки Таїсії Повалій.

Варто відзначити, що раніше Леся Нікітюк вже спростовувала інформацію про уколи краси. За словами телеведучої, вона багато часу приділяє своєму здоров'ю і красі: займається спортом, правильно харчується, користується косметикою для догляду за обличчям.

Раніше "Нyser" писав про те, що Леся Нікітюк показала сучасний дівич-вечір перед весіллям.

Також наш портал повідомляв, Леся Нікітюк розповіла, які яйця їй подобаються.

Нагадуємо, Леся Нікітюк похвалилася соковитими формами в мокрому купальнику.