Вчора свій 42-й день народження відзначила Маша Єфросиніна. Новий рік свого життя теледива зустріла в Мексиці. Тут зірка відпочиває зі своєю сім'єю.

З днем народження Машу поспішили привітати багато друзів-колег по українському шоу-бізнесу. Вони залишили вітальні коментарі під святковим постом теледіви. На фото Маша відображена в помаранчевій сукні і в косинці в оточенні квітів і тропічної зелені, яка відбивається в панорамних вікнах її готельного номера.

Не залишилася осторонь від дня народження подруги і Оля Полякова. Співачка привітала теледиву в сторі свого мікроблогу. Правда, привітання вийшло вельми специфічним.

"Моя улюблена доросла дівчинка, та ще коза)), ти мотиватор для багатьох жінок, спасибі тобі за твою роботу, позицію в житті і зовнішній вигляд! Будь головне здоровою, а ще дуже щаслива! Люблю з тобою працювати, відпочивати і тебе», - написала Оля на спільному знімку з Машею.

Багато фанатів порахували таке звернення до іменинниці, як «коза», неповажним і навіть образливим. Однак сама Єфросиніна не образилася. Вони дуже давно дружать з Поляковою, тому подруга може ласкаво називати її «козою».

Нагадаємо, Маша Єфросиніна починала свою кар'єру в якості ведучої ранкового шоу "Підйом" на Новому каналі разом з Юрієм Горбуновим. Після цього миловидну і ерудовану ведучу помітили і запрошували в багато проектів. Маша вже багато років одружена з бізнесменом Тимуром Хромаєвим, якому подарувала дочку Нану і сина Олександра.

Як повідомлялося раніше, Маша Єфросиніна поділилася архівними знімками. Теледиву на фото впізнає не кожен.

Hyser також писав, що Оля Полякова підтримала Ані Лорак, яка звинуватила Костянтина Меладзе в харасменті.