Наташа Корольова поділилася з фоловерами новим знімком. Він був зроблений на набережній в Москві. Саме цьому місту співачка зізналася в коханні.

"Яка ж красива Москва !!!"- коротко підписала фото виконавиця.

На знімку Королева відображена в прінтованном міні. Її образ доповнюють мініатюрна сумочка білого кольору, рожеві туфлі і оригінальні окуляри. Коротке плаття підкреслило стрункі ніжки виконавиці і акцентувало увагу на її пишному бюсті.

У коментарях шанувальники обсипають свою улюбленицю компліментами. Багато з них вважають, що Корольова стала дуже схожою на свою маму Людмилу Поривай.

Відзначимо, що Наталя дуже близька з мамою. Людмила часто буває на концертах дочки. Однак в останні роки бачаться мати і дочка рідко. Справа в тому, що Людмила проживає в Америці, а Наталя з своїм чоловіком Тарзаном (Сергієм Глушко) і сином Архипом – в Москві. Однак зоряне сімейство часто проводить відпустку в США, разом з мамою виконавиці.

Нагадаємо, останнім часом ім'я Корольовоъ в пресі з'являлося у зв'язку зі скандалом, в якому опинився замішаний її чоловік. Як з'ясувалося, коли Наталії не було вдома, Сергій зраджував їй з починаючою актрисою Анастасією Шульженко. Адюльтер сплив назовні, коли подружка Насті вкрала у Корольовоъ прикраси і значну суму грошей. Наталя змогла пробачити чоловікові зраду і не стала подавати на розлучення.

Як повідомлялося раніше, Наташа Корольова була помічена в товаристві молодого музиканта. Тарзану варто напружитися!

Hyser також писав, що Сергій Глушко поділився знімком з відпочинку і випадково засвітив таємничу незнайомку, з якою проводить час в готельному номері.