Популярна співачка Оля Полякова знову підняла тему харасменту і згадала про домагання композитора Костянтина Меладзе. Вона поспілкувалася з експертом, психологом Наталією Пашко, щоб розставити всі крапки над "і".

Відеозапис розмови Оля Полякова опублікувала на особистій сторінці в Instagram.

Оля Полякова і психолог Наталія Пашко. Фото: instagram.com/polyakovamusic/

За словами знаменитості, Ані Лорак під тиском громадськості була змушена відмовитися від своїх слів і заявити про те, що її слова нібито перекрутили журналісти. Оля Полякова зазначила, що сама була жертвою домагань Костянтина Меладзе і вона не розуміє, чому інші знаменитості не підтримали її та Лорак.

Вона обурилася, що у нас в країні, так само як і в Росії, критикують жінок, які розповідають правду про домагання. При цьому майже ніхто не засуджує чоловіків і навіть їх підтримують.

Про домагання ж Костянтина Меладзе актриса мовчала 15 років. Вперше вона розповіла про це в інтерв'ю Дмитру Гордону. Тоді цей епізод ніхто не помітив, про харасмент ніхто не написав. Співачка вважає, що і зараз її не слухають і не підтримують навіть ті, хто теж був у подібній ситуації.

"Мені закидають, чому ти розповіла про це тільки через 15 років. А кому я повинна була це розповідати 15 років тому!? Ви мене зараз не слухаєте. Я розповіла про це рік тому у Гордона. Про це ніхто не написав... Ну посадили тебе на коліна", - обурювалася Оля Полякова.

Також співачка зізналася, що стикалася з домаганнями ще в школі. Тоді вона нікому не розповіла про це, тому що соромилася і не знала, як себе вести. Як виявилося, коли співачка була ще дитиною до неї чіплявся вчитель фізкультури. Вона отримала довідку і рік не ходила на уроки фізкультури, щоб не стикатися з учителем, який дозволяв собі чіпати її.

Також Оля Полякова поговорила з психологом, які бувають види домагань, чому жінки мовчать, як захистити дитину від цього, і як з дитинства вибудувати межі, які допоможуть уникнути подібних ситуацій.

Раніше "Нyser" писав про те, що Оля Полякова показала нове обличчя на весняному фото.

Також наш портал повідомляв, концертний директор співачки Олі Полякової розповів про те, як проходить їхня робота.

Нагадуємо, Оля Полякова похвалилася своїми кулінарними здібностями.