В Києві позашляховик Toyota став жертвою поганої дороги - авто провалилося під асфальт в яму, яка утворилася посеред дороги. Інцидент стався у дворі, біля житлових будинків.

Про подію в середу, 26 травня, повідомив "Київ Оперативний" на сторінці в Facebook. Відзначається, що аварійна ситуація сталася на вулиці Авіаконструктора Антонова в Солом'янському районі столиці.

На кадрах видно як одне з передніх коліс автомобіля провалилося в глибоку яму в асфальті. Причому помітно, що весь асфальт в тріщинах і в жахливому зношеному стані.

Навколо машини зібралися люди, і місцеві жителі. Інцидент зняли на відео очевидці, після чого кадри пішли в мережу.

Як видно на ролику поліцейські огородили місце дорожніми конусами "ковпаками". Також правоохоронці провели огляд і опитали громадян, намагаючись з'ясувати обставини дорожньої події.

Звичайно ж, водій іномарки не міг самостійно виїхати з ями. Ліва передня частина авто повністю пішла під асфальт.

На місце НП викликали евакуатор, щоб дістати машину з "пастки".

За попередньою інформацією, в результаті утворення провалу в асфальті та попадання в яму машини ніхто не постраждав.

Відео, яке вдалося зняти очевидцям інциденту:

Користувачі жартували в соцмережі, що японський позашляховик не впорався з українськими дорогами. Інші дивилися на ситуацію позитивно і відзначали, добре, що не все авто пішло під землю.

Раніше "Нyser" писав про те, що Київ сколихнула трагічна ДТП за участю вантажівки та легковика.

Також наш портал повідомляв, у Вінниці жінка в стані сильного алкогольного сп'яніння на білому кросовері Haval збила 13-річного хлопчика.

Нагадуємо, на Одещині сталася смертельна аварія, яка забрала життя матері трьох дітей.