Популярна співачка Наташа Корольова показала, як проводить час у колі друзів. Артистка часто ділиться з фанатами яскравими фотозвітами про зіркові будні.

До слова, через пару днів вокалістці виповниться 47 років і гості сторінки припустили, що саме тому вона організувала тематичну фотосесію на тлі мальовничого пейзажу.

У кадрі екс-дружина Ігоря Ніколаєва постала в розкішній червоній сукні. Наряд вигідно підкреслив її спокусливі форми і багатьом фоловерам припало до душі, що знаменитість змінила недоладний одяг на щось більш вишукане і жіночне.

Свій look вона доповнила поясною сумкою і солом'яним капелюшком з декоративними стрічками. Варто відмітити, що в якості підпису до фото Наташа Корольова використовувала цитату з пісні колишнього чоловіка Ігоря Ніколаєва "Вип'ємо за любов": "❤️❤️❤ ️ Вип'ємо за любов !❤️❤️❤️".

У коментарях до посту шанувальники оцінили зовнішній вигляд визнаної естрадної " русалки":

До слова, про нещасливе кохання і "невдале особисте щастя" шанувальники вокалістки заговорили тому, що нещодавно тільки вщухли пристрасті навколо скандальної зради її нинішнього чоловіка Сергія Глушка. Відео про те, як танцівник розважався з молодою коханкою "підірвало" мережу, а сам "винуватець торжества" не став заперечувати свою провину.

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі обговорюють дивні розваги Анастасії Волочкової з новим залицяльником.

Також наш портал розповів про те, що Наташа Корольова влаштувала фотосесію на борту білосніжної яхти і викликала захоплені відгуки шанувальників.

Нагадуємо, що Анфіса Чехова одягла ультракоротку сукню і похвалилася карколомною фігурою.