Синоптик Наталка Діденко розповів про те, якою буде погода найближчими днями.

Травень цього року не радує українців теплою погодою. Протягом довгого часу були дощі, які торкнулися практично всіх регіонів країни без винятку. Цього разу синоптик Наталка Діденко розповіла про те, що найближчими днями погода знову зіпсуватиметься і до кінця місяця буде досить холодно.

За її словами, вже в суботу температура повітря в західних, північних і частині центральних областей буде невисокою, як для кінця травня: +15...+ 21 градус.

"Східна частина України ще поніжиться завтра серед чудових + 24...+ 28 градусів. У південній частині України, на Полтавщині, Дніпропетровщині, Черкащині очікується +20...+ 25 градусів", - розповіла синоптик.

Як зазначає синоптик, що 29-30 травня практично по всій території України буде невеликий дощ. Він буде короткочасний. Також очікується досить похмура погода.

"У неділю триватиме зниження температури повітря, яке вже торкнеться 30-го травня та східної частини України", - резюмувала синоптик.

Укргідромецент підтвердив слова Діденка. Згідно з його даними завтра більшу частину України накриють дощі. Місцями вони будуть зі шквалами і градом.

Температура вночі + 12°... + 17°, вдень +17°... +22° на Сході та південному сході країни-до +28°; у західних областях вночі +6°... + 11°, вдень +13°... +18°.

Як повідомляється, 30 і 31 травня в Україні очікуються невеликі і помірні дощі, місцями грози, а також зниження температури на 3-5 градусів.

Раніше синоптики говорили про те, що літо цього року буде помірно теплим без особливо різких перепадів температури. У минулому році було сильно спекотне літо, багато людей від цього сильно страждали.

Раніше Hyser писав про те, що синоптики розповіли, якою буде погода до кінця цього тижня.

Також писали, що експерти попередили українців про те, що цього року можуть бути "тропічні ночі".

Нагадаємо, що синоптики розповіли про те, що в червні буде дуже жарко до +40 градусів тепла.