Леся Нікітюк вирушила у відпустку і тепер радує фанатів яскравими знімками з Туреччини. Зірка проводить час на розкішній віллі.

Оселилася Леся в готелі Rixos Premium Bodrum, на віллі Panorama. До речі, орендувати таку віллу коштує 200 тисяч гривень на добу.

Відпочиває Леся не одна, а в компанії близьких людей. Так, компанію їй склали її племінниці, з якими Леся зробила оригінальне фото.

Навіть на відпочинку Нікітюк не забуває демонструвати фанатам своє почуття гумору. На новому знімку Леся насолоджується шикарним сніданком, в той час як її племінниці стоять поруч з порожніми тарілками і сумними обличчями.

"Рубрика" Дуже Мама "" - свідчить підпис під фото.

Для фото Леся вбралася в білий банний халат, закрутила рушник на голові і одягла темні окуляри. Її образ завершив гордовитий вигляд. Дівчатка ж одягнені в принтовані наряди.

Фанати оцінили гумор улюблениці. Відзначилися в коментарях і зіркові подруги Лесі. Так, на слова Регіни Тодоренко про те, як підросли її племінниці, Леся стала сватати їх за сина теледиви Михайла.

Відзначимо, що сама Нікітюк поки незаміжня і дітей у неї немає. Кілька років тому Леся була заручена зі своїм бойфрендом, якого ретельно приховувала від публіки. Однак замість весілля стало відомо про розрив закоханих. Відтоді про своє особисте життя теледіва не поширюється. Нікітюк щорічно входить в ТОП завидних наречених України, найкрасивіших жінок країни і популярних телеведучих.

Як повідомлялося раніше, у Мережу злили пікантні фото Лесі Нікітюк. Таємничий незнайомець фотографував зірку ззаду в непристойній позі.

Hyser також писав, що Леся Нікітюк показала нереально довгі ноги. Що вона з собою зробила?