Два роки тому Слава Камінська розлучилася зі своїм другим чоловіком Едгаром Камінським. Зірка важко переживала розрив з пластичним хірургом, оскільки саме він став ініціатором їх розставання.

Однак розлучення і розпад групи «НеАнгели», який стався в цей же час, не зламали Славу. Вона продовжує підкорювати шоу-бізнес з новими сольними піснями. А така ефектна дівчина, як Слава, точно не залишиться без уваги протилежної статі. Так, в одному з останніх постів Слава натякнула на те, що вже готова знову піти під вінець.

«У такому образі виходжу рідко, але влучно. Можна було відразу в ЗАГС, але, #SlavaBogu , сміливих добровольців не знайшлося))», - написала виконавиця.

Цей пост Камінська супроводила своїм ефектним знімком. На фото співачка відображена в приголомшливій сукні від українського дизайнера Ельвіри Гасанової. Розкішне вечірнє плаття дійсно можна прийняти за весільний наряд. Глибоке декольте акцентувало увагу на пишному бюсті артистки, а пишний поділ і рукава підкреслили її струнку фігуру. Перлове плаття Слава доповнила високою зачіскою з локонами, яскравим макіяжем, прикрасами з діамантами і мініатюрним сріблястим клатчем. Виглядала зірка приголомшливо.

Не дивно, що шанувальники виконавиці масово обсипають її компліментами під цим знімком.

Нагадаємо, після розлучення з Едгаром Камінським двоє дітей пари - син Леонард і дочка Лаура – залишилися жити зі Славою. Пластичний хірург платить їм аліменти.

Як повідомлялося раніше, Слава Камінська була помічена в товаристві молодих хлопців. Їм хоч по 18 років є?

Hyser також писав, що Слава Камінська втратила батька. Співачка відверто розповіла про останні дні близької людини.