Днями популярній виконавиці Наташі Корольової виповнилося 48 років і з такої нагоди вона організувала пишне торжество. У числі запрошених були рідні та близькі люди, а також колеги по естрадному цеху.

Знаменитість під час вечірки змінила кілька нарядів, кожен з яких відрізнявся яскравістю і екстравагантністю. На своїй сторінці в Instagram Наташа Корольова показала, як проходило святкування її дня народження.

А в підписі до відеозвіту про захід знаменитість подякувала всім причетних: "Спасибі всім друзям, знайомим, колегам і шанувальникам за теплі привітання 🥳 нам з мамою дуже приємно! Здоров'я нам всім і щастя! Гармонії і благополуччя! Удачі і любові!
З першим днем літа!!!".

Гостями свята іменнинниці були Стас Михайлов з дружиною, давня подруга співачки - адвокатеса Іда Достман, а також інші представники шоу-бізнесового бомонду.

До слова, останній день весни Наташа Корольова присвятила своїй матері - Людмилі Поривай і подякувала їй за подароване життя.

Був присутній на святі і чоловік артистки - стриптизер Сергій Глушко, який минулого року ледь не зруйнував їх сімейну ідилію своїм "походом наліво".

Однак Наташа Корольова пробачила невірного чоловіка і в інтерв'ю Ксенії Собчак розповіла про те, що вчинок коханого не виправдовує, але це не стане причиною їх розлучення. Зараз, за розповідями інсайдерів, в зірковій родині панує гармонія і взаєморозуміння.

Варто відзначити, що Сергій Глушко привітав свою дружину оригінальним способом і написав її портрет.

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі показали, як змінилася Наташа Корольова за роки роботи в шоу-бізнесі.

Також наш портал розповів про те, що шанувальники розкритикували Наташу Корольову за надмірне використання фотошопу на власних фото.

Нагадуємо, що Сергій Глушко показав оригінальне фото в компанії довгоногої красуні і спровокував бурхливу реакцію соцмереж.